Persoonlijke en Praktische Zaken

Mijn achtergrond

Lang geleden…heb ik geschiedenis gestudeerd. Vanuit mijn belangstelling voor mensen, wat ons beweegt en hoe we proberen er in ons leven het beste van te maken.
Daarna heb ik in diverse banen mensen begeleid, o.a. als studiebegeleider en voor Vluchtelingenwerk. In 2011 heb ik bij de Academie voor Counselling en Coaching het diploma Academisch Counsellor en Coach behaald. Sindsdien ben ik zelfstandig counsellor en trainer. Ik ben CRKBO-geregistreerd docent en volg  regelmatig na- en bijscholing, intervisie en supervisie.

Waar ik in mijn werk ook dankbaar gebruik van maak, zijn de dingen die ik van het leven zelf heb geleerd. Net als iedereen, met ups en downs en vallen en opstaan. Het gezin en de familie waarin ik ben opgegroeid, mijn eigen gezin met vier kinderen. Het heeft me geleerd de dingen met mildheid en humor te bekijken, te relativeren en de moed erin te houden.
Mijn eerste zorg in mijn werk is het scheppen van de voorwaarden voor een prettige en ontspannen sfeer, waarin mensen zich op hun gemak voelen. Dan kun je met en van elkaar leren.

Samenwerken met collega-trainers geeft me plezier en inspiratie:

De Veranderbende, www.veranderbende.nl
Dionne Hogen, www.dionnehogen.nl
Jong en Je Wil Wat, www.jongenjewilwat.nl
Helen Janssen, www.helenjanssen.nl
Femia Spijkerman, www.hetspiegelpunt.nl
Windy de Weerd, www.aliona.nl

 

Ik werk/heb gewerkt voor o.a. 

De Lumens Groep, Het Rode Kruis, Vrijwilligerspunt Eindhoven, SWOVE, MEE, Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk, Academie voor Counseling en Coaching, Seats2meet, PuntErbij, RSZK, GOW Welzijnswerk, Cordaad, Dynamo Eindhoven, Lorentz Casimir Lyceum, Werkplein Helmond.

Wat anderen over mij zeggen

‘Regina creëert een veilige omgeving, waarin zij open is over zichzelf en je daardoor als deelnemer ook open durft te zijn’
‘Je straalt een gelijkwaardige houding uit en geeft duidelijke en liefdevolle feedback’
‘Zorgzame en zorgvuldige begeleiding’
‘Vertrouwen in en betrokken bij de deelnemers’.

Afspraak en kosten

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken. Een vertrouwde omgeving vind ik belangrijk. Daarom kom ik graag naar je toe. Wil je liever naar mij komen, dan kan dat ook. In een oriënterend gesprek kijken we of het klikt tussen ons, en of je met jouw vraag bij mij op je plaats bent.

De gesprekken kosten 70 euro incl. BTW voor een uur.
Contact

Regina Snel
Mobiel: 06-43115723
email: [email protected]
Bankrekening:
NL51INGB753069563
KvK te Eindhoven: 53927850
Gcoach.nl            www.counselling.nlcrkbo_docent_rgb